Kockens tävling

Scrambletävling sponsrad av Ken "kocken" Wettergren och Kerstin & Jörgen Södergren

Så spelar vi

3-manna scramble där lagen måste välja 4 utslag från varje spelare (6 utslag valfria). Anteckna initial för valt utslag på scorekortet.
Den valda bollen markeras innan den lyfts och Bollar placeras inom ett scorekort från platsen.
För att snabba på spelet ytterligare är det tillåtet att håla ut korta puttar direkt.

Utöver huvudtävlingen finns följande deltävlingar

• Längsta drive med plastanka på gräsplan vid klubbhuset
    (spelas efter avslutad rond) skriv dit namn och flytta flaggan till platsen
  • Närmast hål på hål 9
    Mät från Koppkant till framkant boll skriv namn på skylten som står i bakkant på green
  • Närmast väskan på hål 1
    Mät avstånd till väskan och skriv namn på lappen vid väskan

Startavgift

Startavgift betalas via swish dagen före tävlingen till 123 646 94 15 och märks med lagnamn/starthål (alt spelarnamn/starthål vid individuell betalning)
Tävlingsavgift medlem 100kr/spelare
Tävlingsavgift icke medlem 240kr (140kr greenfee och 100kr tävlingsavgift)

Tävlingsstart och parkering

Alla parkerar på parkeringarna vid golfbanan och går sedan till sina starthål. Det är inte tillåtet att parkera ute på banan.
Scorekort och tävlingsinformation kommer att finnas på era starthål.

Vi spelar två lag i varje boll och har dubbelstart på tre av hålen.

Ingen lägesförbättring föreligger.

Lunch

I startavgiften ingår lunch bestående av kycklingwok, hembakat bröd, goda såser och vatten, övrig läsk finna att köpa i kiosken.

Eventuella allergier meddelas snarast till tävlingsledningen på telefon 0763118599.

Prisutdelning

Covid-19
Från tävlingsledningen sida gör vi vad vi kan för att säkerställa minsta möjliga smittspridning MEN det är ni som spelare ansvarar för ert eget agerande.

Frågor besvaras av tävlingsledare:
Kerstin Södergren
076-311 85 99

Copyright © Fogdö GK & Fogdö Folk Golf 2020 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB